Amalia Hotel

Gammalt och nytt – alltid favorit

boka hotell i AtenAmalia Hotels är en av de äldsta hotellkedjorna i Grekland vars första hotell har anor ända från 1960-talet. Atenbesökare från både inom och utom Grekland fick snart Amalia Athens som sitt absoluta favorithotell.

Med sitt centrala läge ger Amalia Athens nära till allt man kan tänkas finna intressant i denna antika stad, dessutom är utsikten över parlamentshuset och statsträdgårdarna oslagbar. År 2007 genomgick Amalia Athens en totalrenovering, så detta gamla hotell är idag ett av stadens absolut fräschaste.

Rummen är eleganta i sin enkelhet, men samtidigt sofistikerat kompletterade med moderna detaljer. De stora fönstren ger en naturligt ljus miljö och de ljudisolerade fönstren garanterar god sömn. Om sommaren erbjuds luftkonditionering och om vintern uppvärmning för att alla gäster alltid ska känna sig bekväma. TV, rumsservice, gratis Wi-Fi, minibar, tvättservice, barnvakt, värdeskåp och valutaväxling är bara några av tjänsterna som ingår eller erbjuds här.

 Ät gott

hotell atenPå morgnarna serveras en väl tilltagen frukostbuffé och vill man sedan äta mer så är restaurangen på nionde våningen ett superbt val för god mat i Aten.

Klicka här för att se mer hotell i Aten.