Royal Olympic Hotel

Ett hotell att skämma bort sig själv i

boka hotell i AtenFör äkta lyx och glamour under vistelsen i fantastiska Aten så är hotell Royal Olympic det självklara valet av boende. Förutom ett överdådigt inre så erbjuder Royal Olympic toppläge mitt i staden med utsikt över statsträdgården. Två minuters promenad tar en till det nya Akropolismuseet och efter ytterligare två minuters promenad kommer man till själva Akropolis. Alla viktiga sevärdheter, trafikknutpunkter och shoppingstråk ligger rakt utanför Royal Olympics entré.

Nyrenoverat

År 2009 avslutades en totalrenovering av detta eleganta hotell som är märkt med fem stjärnor. På hotellet finns en trädgårdsoas med swimmingpool och sköna solbäddar för lata dagar bortom storstadens sus och dus. Vidare finns här både ett datorförsett businesscentrum med fantastisk inredning, samt ett skönt bibliotek att filosofera i.

Kunglig inredning

hotell atenAlla rum på detta hotell är smakfullt inredda med eleganta möbler och högsta komfort. Färgskalan är ljus och mjuk, med vissa bjärta avbrott i de lite mer exklusiva rummen. Namnet gör verkligen skäl för sig, för inredningen är kunglig!

Varje morgon serveras en omsorgsfullt tillredd frukostbuffé på noggrant utvalda råvaror.

Hotellet erbjuder också tillgång till gym, restaurang, bar, spa och konferenslokaler.

Klicka här för att se mer hotell i Aten.